Polderstraat 133 - 2952 AL Alblasserdaminfo@fjdelooff.nl078 69 134 00

Polderstraat 133 - 2952 AL Alblasserdam
info@fjdelooff.nl078 69 134 00

Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen

De Looff Grond en Cultuurtechniek is in 2004 opgericht. Bijna 20 later zijn we inmiddels een begrip binnen onze sector. Door te blijven investeren in de scholing van onze vakmensen en een modern machinepark kunnen wij kwalitatief werk garanderen.

Natuurlijk blijven wij investeren in langdurige relaties met onze klanten en voldoen wij altijd aan de strengste eisen en normen. Zo kunnen wij ook in de toekomst ons steentje bijdragen aan een beter milieu in deze regio én kunnen we goed werk blijven leveren aan onze klanten. Daarom is maatschappelijk verantwoord ondernemen een belangrijk onderdeel van onze werkwijze.

De drie M’s van MVO

Maatschappij. Wij werken nauw samen met verschillende lokale verenigingen en andere bedrijven ondernemers in Alblasserdam en omstreken. De hechte banden met deze organisaties zorgen voor een sterke focus op samenwerking en teruggave aan onze omgeving.

Mens. De Looff Grond en Cultuurtechniek is er sterk van overtuigd dat om écht maatschappelijk verantwoord te kunnen ondernemen, constante scholing nodig is. Daarom nemen onze vakmensen deel aan een aantal cursussen per jaar, om ervoor te zorgen dat ze alles uit hun vak kunnen halen bij ons. Daarnaast staan wij voor een veilige werkomgeving en worden onze mensen serieus genomen mochten zij zorgen hebben over de uitvoering van een opdracht. Een luisterend oor wordt altijd geboden.

Milieu. Duurzaamheid wordt steeds belangrijker – maar bij De Looff Grond en Cultuurtechniek is dat aspect niet weg te denken uit onze bedrijfsvoering sinds het prille begin in 2004. Er wordt zuinig met onze machines omgegaan, zowel de machines die wij gebruiken voor onze eigen werkzaamheden als de machines die wij verhuren aan andere ondernemers en aanpakkers. De machines worden goed onderhouden en, als wij een nieuwe tractoren, kranen en andere machines aanschaffen kijken we sterk naar de CO2-uitstoot die ze zullen leveren. Enkel de modernste en schoonste machines verdienen een plek in ons machinepark.

P

“DOENERS DIE DENKEN”

Met het oog op de mens, het milieu en de maatschappij zijn wij continu bezig met het verbeteren en optimaliseren van alle bedrijfsprocessen binnen De Looff Grond en Cultuurtechniek.

P

Heeft u vragen of wilt u meer informatie?

Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op!